Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών καταδικάστηκε επιχειρηματίας για τοκογλυφία στη Θεσσαλονίκη


Στις φυλακές θα οδηγηθεί γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, μετά την ποινή σε 10ετή κάθειρξη που του δόθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που τον έκρινε ένοχο για τοκογλυφία και εκβίαση.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 64χρονος επιχειρηματίας κατηγορείτο ως «πρωταγωνιστής» τοκογλυφικού κυκλώματος, το οποίο δρούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε εξαρθρωθεί μαζί με άλλα τρία κυκλώματα, έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση τον Ιανουάριο του 2012.Τον Ιούλιο του επόμενου έτους, το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας την υπόθεση σε πρώτο βαθμό, τιμώρησε τον κατηγορούμενο επιχειρηματία με ποινή κάθειρξης 11,5 ετών, αλλά αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο -υπό όρους- ενόψει του Εφετείου.

Τώρα, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, τον έκρινε εκ νέου ένοχο, μειώνοντας την ποινή του, η οποία όμως τον «στέλνει» στη φυλακή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν κατηγορηθεί και αθωωθεί πρωτόδικα δύο τραπεζικά στελέχη, ένας απότακτος αστυνομικός, ένας δικηγόρος, όπως επίσης ο άλλοτε επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου