Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Κροατία: Δίωξη και βαριά πρόστιμα σε όποιον προσβάλει το ΝΑΤΟ


Στο εξής, οποιαδήποτε δήλωση που γελοιοποιεί ή θίγει τη «Βορειοατλαντική Συμμαχία» θα διώκεται στη Κροατία, σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση, ενάντια σε οποιαδήποτε έννοια ελευθερίας του λόγου και φανερώνει ότι οι λαοί των δυτικών Βαλκανίων, δηλαδή τα κράτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας, έχουν σοβαρά «θεματάκια» να λύσουν με το πώς αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία.

Η απαράδεκτη για δυτικό κράτος απόφαση από τις Αρχές της μικρής αυτής χώρας λήφθηκε λίγες ημέρες μετά την επίσημη ένταξη του Μαυροβουνίου στη Δυτική Συμμαχία.

Τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι εκείνοι που τολμούν να γελοιοποιήσουν τη Συμμαχία θα τιμωρούνται με πρόστιμο και μάλιστα πολύ… αλμυρό.

Οι Αρχές δεν αναφέρουν το ποσό του προστίμου, αλλά η πηγή το καθορίζει σε 10 χιλιάδες ευρώ.

Στο Μαυροβούνιο, παρόμοια μέτρα έχουν επιβληθεί και παλαιότερα- για τα Ηνωμένα Έθνη, τον Ερυθρό Σταυρό και άλλους διεθνούς οργανισμούς στις οποίες η χώρα είναι μέλος.

Το πρόστιμο προβλέπεται από το άρθρο 200 του Ποινικού Κώδικα περί «Υπονόμευσης της φήμης ξένου κράτους ή διεθνούς οργανισμού».

Σε κάθε περίπτωση το ίδιο το ΝΑΤΟ, που διακηρύσσει ότι υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και τον ελεύθερο κόσμο, οφείλει να παρέμβει στο Μαυροβούνιο και να του ζητήσει να καταργήσει αυτές τις απαράδεκτες τιμωρίες.

Δεν ζούμε πλέον στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, η πληροφορία και η ειδησεογραφία έχει παγκοσμιοποιηθεί μέσω του διαδικτύου, και ο δυτικός πολιτισμός οφείλει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στα νέα μέλη του και όχι αυτά να εντάσσονται στη συμμαχία κουβαλώντας τα τυραννικά παρελθόντα τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου