Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Συρία: Αεροπορική επίθεση εναντίον φιλοκυβερνητικών στρατευμάτων


Αεροπορική επίθεση με πυραύλους εναντίον φιλοκυβερνητικών στρατευμάτων του καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ εξαπέλυσε η αμερικανική αεροπορία και οι σύμμαχοί της την Τρίτη, στη Συρία, σκοτώνοντας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 80 στρατιώτες.

Σύμφωνα με την αμερικανική διοίκηση, οι στρατιωτικές μονάδες που υπάγονται στον στρατό υποστήριξης του Σύρου προέδρου, εμφανίστηκαν εντός της ουδέτερης ζώνης στην οποία βρίσκονται οι δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού στη βάση αλ Τανφ, με βαρύ οπλισμό, αντιαεροπορικά άρματα και τανκ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στα σύνορα της Συρίας με το Ιράν και την Ιορδανία και το γκρουπ των στρατιωτών ήταν δυνάμεις κυρίως από το Ιράν. Από τους βομβαρδισμούς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 80 άτομα.

Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο χτύπημα σε διάστημα ενός μήνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου