Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Τουρκία: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εμπλοκή με το κίνημα του Γκιουλέν- Ήθελαν να αποδράσουν στην Ελλάδα


Εκκαθαρίσεων συνέχεια από τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα για εμπλοκή με το κίνημα FETÖ, του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu (φίλα προσκείμενου στον Ερντογάν), το οποίο επικαλείται την αστυνομία, τέσσερα άτομα τέθηκαν υπό κράτηση, κοντά στο χωριό Γενιτζετσιφτλίκ, περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά από τις Φέρες.

Σύμφωνα με τις αναφορές, συνελήφθη ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο συνοδηγός, πρώην γενικός χειρουργός και δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων επίσης πρώην γιατρός. Οι γυναίκες επρόκειτο να συναντήσουν στην Ελλάδα, τους συζύγους τους, οι οποίοι απέδρασαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου, κάτι το οποίο, όπως λέει το Anadolu, το αποκάλυψαν οι ίδιες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου