Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Σκόπια: Συνάντηση Αλί Αχμέτι με Αμερικανό αξιωματούχο στην αμερικανική πρεσβεία


Ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος «Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση»- DUI, Αλί Αχμέτι, συναντήθηκε με το Διευθυντή του Γραφείου Υποθέσεων Νότιας και Κεντρικής Ευρώπης του State Department , Μάθιου Πάλμερ και τον πρέσβη των ΗΠΑ στα Σκόπια Τζες Μπέιλι.Στη συνάντηση συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και την περιοχή καθώς και οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις  και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.


«Ο Αχμέτι ανέφερε στον Πάλμερ τις προτεραιότητες του DUI στη νέα κυβέρνηση, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταρρυθμίσεις στο τομέα του κράτους δικαίου, την αυστηρή εφαρμογή της Συμφωνίας Πλαισίου της Οχρίδας, την άμεση ένταξη στο ΝΑΤΟ και την έναρξη διαπραγματεύσεων για ένταξη στην ΕΕ», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του DUI.


“Η άμεση ένταξη στο ΝΑΤΟ καθίσταται περισσότερο από αναγκαία και το DUI θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Κάθε καθυστέρηση σε αυτήν την πορεία αφήνει χώρο για εισδοχή ξένων ιδεολογιών για γεωπολιτική  και γεωστρατηγική  σύγκρουση», τόνισε ο Αχμέτι κατά τη συνάντηση.
(monitor.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου