Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Υψηλή συχνότητα εμφάνισης της ‘τροφικής δηλητηρίασης’ Τούρκων στρατιωτών


Η συχνότητα εμφάνισης τροφικών δηλητηριάσεων μεταξύ των Τούρκων στρατιωτών αυξάνεται τελευταία, έπειτα από νέες δηλητηριάσεις.


Η τελευταία περίπτωση  εκδηλώθηκε το Σάββατο το βράδυ, σε στρατόπεδο στη Μαγνησία (Μανίσα), μετά το βραδινό γεύμα, καθώς πάνω από 500 στρατιώτες παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, γράφει αραβική ηλεκτρονική πύλη.


Το δημοσίευμα επικαλούμενο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνει ότι  στην πόλη της Μαγνησίας στη δυτική Τουρκία, μεταφέρθηκαν 500 στρατιώτες σε νοσοκομεία της περιοχής μετά τη λήψη του δείπνου  στα στρατόπεδα.


Δεν αναφέρονται άλλες λεπτομέρειες για το συμβάν που είναι το τρίτο  σε ένα μήνα, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
(skynewsarabia.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου