Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Η Τουρκία συμπαρίσταται στο Κατάρ αποβλέποντας μακροπρόθεσμα οφέλη


Η κρίση στον Περσικό Κόλπο που εμπλέκει το Κατάρ και τους Άραβες αντιπάλους του, έχει λάβει  μια νέα στροφή, αφού η Τουρκία έριξε το βάρος της υποστηρίζοντας την Ντόχα.


Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρ.Τ. Ερντογάν καταδίκασε την προσπάθεια απομόνωσης της Σαουδικής Αραβίας προς το Κατάρ, με τους ισχυρότερους δυνατούς διπλωματικούς όρους,  λέγοντας ότι θα σταθεί δίπλα στο σύμμαχό του.Ο Ερντογάν απηύθυνε, μάλιστα, έκκληση στο τουρκικό Κοινοβούλιο λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είναι ούτε ανθρώπινο, ούτε ισλαμικό, να προσπαθούμε να απομονώσουμε το λαό μιας χώρας αποκόβοντας τον από τρόφιμα, ποτά, ταξίδια, εμπόριο, λατρεία».


Οργή Άγκυρας σε  ανεξαρτησία του Κουρδιστάν


Η Τουρκία, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα επέκρινε έντονα ένα σχέδιο διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην κουρδική περιοχή του Ιράκ. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν σε ομιλία του στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, περιέγραψε την απόφαση αυτή,  ως λανθασμένο σχεδιασμό.Ο Ερντογάν προειδοποίησε, επίσης, ότι ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν θα έθετε σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας.


Αυτές οι παρατηρήσεις θεωρήθηκαν ως έγκαιρη προειδοποίηση προς τους Κούρδους του Ιράκ, ότι η προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα κυρίαρχο κράτος, θα επισείσει την οργή της Άγκυρας, σημειώνει το ιρανικό δημοσίευμα στην αγγλική γλώσσα.


(presstv.ir)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_39.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου