Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Προκαλούν οι Γερμανοί: Θα δώσουμε ελάφρυνση χρέους αλλά μετά από αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα


Άκρως προκλητικές ήταν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Κεντροδεξιάς στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, σχετικά με αντιμετώπιση της Γερμανίας για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Ο Μ. Βέμπερ όπως χαρακτηριστικά είπε «η Γερμανία θα δώσει ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα, αλλά όχι σε αυτή την κυβέρνηση, αλλά σε μια άλλη κυβέρνηση».

Νωρίτερα ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωνε «Η ελάφρυνση του χρέους, όπως την επιθυμεί το ΔΝΤ, δεν φαίνεται δυνατή για την ώρα. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε μέτρα ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ θα έπρεπε ήδη να είχαν υλοποιηθεί. Αλλά κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε εκ των πραγμάτων με ένα τέταρτο πρόγραμμα».

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής, έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου