Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ρωσία: «Οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ ότι η συριακή κυβέρνηση ετοιμάζει χημική επίθεση περιπλέκουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες»


«Οι αμερικανικοί ισχυρισμοί ότι η συριακή κυβέρνηση μπορεί να σχεδιάζει μια επίθεση με χημικά όπλα περιπλέκουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν χθες Τρίτη πως η προειδοποίηση της Ουάσινγκτον προς την ηγεσία της Συρίας να μην πραγματοποιήσει επίθεση με χημικά όπλα βασίζεται σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες προετοιμασίες για επίθεση γίνονται σε συριακό αεροδρόμιο το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για μια τέτοια επίθεση τον Απρίλιο.

Ο Γκατίλοφ προειδοποίησε τις ΗΠΑ να μην αναλάβουν μονομερή δράση στη Συρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου