Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Παρέμβαση Ρωσίας υπέρ... Κατάρ: «Μην τους πειράξετε» - Συνομιλία Β.Πούτιν με αλ Θάνι!


Ξαφνική στήριξη στο Κατάρ είχαμε πριν  λίγο από την Μόσχα και ενώ τα σαουδαραβικά στρατεύματα "ζεσταίνουν" τις μηχανές στα σύνορα με το πάμπλουτο κρατίδιο, η ηγεσία του οποίου στήριζε τους πάσης φύσεως ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά όλα αυτά μέχρι να υπάρξει προσέγγιση Ντόχας-Τεχεράνη, ουδόλως ενοχλούσαν τους Σαουδάραβες.

Με μία ανακοίνωση που λέει "STOP" στις όποιες σκέψεις για εισβολή στο κρατίδιο (ένα από τα πλουσιότερα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο) η Ρωσία παίρνει θέση, με το Κρεμλίνο να ανακοινώνει ότι "Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στον εμίρη του Κατάρ Σέιχ Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ-Θάνι πως η στάση της Ρωσίας είναι σταθερή: Οι καταστάσεις κρίσεων πρέπει να επιλύονται με πολιτικά και διπλωματία μέσα, μέσω διαλόγου και όχι με μονομερείς αποφάσεις"! 

Επίσης ανακοινώθηκε ότι "Κατά την διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο Πούτιν και ο αλ Θάνι επίσης συζήτησαν την συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κατάρ, κατά κύριο λόγο στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου και των επενδύσεων". Που σημαίνει ότι η Μόσχα αναλαμβάνει την προστασία ου Κατάρ σε μια εξέλιξη που μένει να φανεί αν θα σταματήσει τις εξελίξεις ή απλώς θα ρίξει λάδι στην φωτιά που ξέσπασε στην Μ.Ανατολή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου