Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Αχαΐα: Πακιστανοί έπαιρναν τους μισθούς ομοεθνών τους αφού τους έβρισκαν δουλειά


Λέγοντας τους ότι έπρεπε να τους ξεχρεώσουν επειδή τους βρήκαν δουλειά στα χωράφια, οι Πακιστανοί «νονοί» παίρναν τις αμοιβές των συμπατριωτών τους. 

Με το πρόσχημα ότι έπρεπε να τους ξεχρεώσουν επειδή τους βρήκαν δουλειά (!) στα χωράφια της Δυτικής Αχαΐας, δυο αδίστακτοι Πακιστανοί «νονοί» παρακρατούσαν με το έτσι θέλω τις αμοιβές πέντε ομοεθνών τους επί δυο ολόκληρους μήνες!

Μην έχοντας χρήματα ούτε για να φάνε, αφού οι δράστες τους είχαν αρπάξει συνολικά 2.200 ευρώ από τις πληρωμές τους για τις αγροτικές εργασίες που είχαν κάνει, τα πέντε θύματα αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας. 

Οι δυο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας και αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς για να συλληφθούν, αλλά δεν βρέθηκαν. Έτσι, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Οι Μουσουλμάνοι μπορούν να κάνουν σεξ με την σορό της νεκρής συζύγου τους

    Φιλοσοφούν την ανωμαλία τους για Θεό τους....και ως γουρούνια λυσσασμένα ποδοπατούν και κατατρώγουν τις σάρκες των παιδιών του ανθρώπου ...ξευτιλίζοντας τα Ιερά και Όσια των Ελλήνων...επάνω στο ένα το πρόσωπο του Ιησού μας του Χριστού.

    Δεν σέβονται το άχραντο σώμα της μητέρας τους...Δεν σεβάστηκαν ποτέ την Παναγιότητά της.....όσο φθονούν τα γουρούνια...τόσο έχουν την γουρουνίσια τους παιδεία στέμμα στην καρδιά.


    Τάδε έφη ο Κωνσταντίνος μέγας βασιλιάς...Ο Άγιος Έλλην της Ορθόδοξου μας Εκκλησίας.


    https://www.youtube.com/watch?v=HXNRZc_C-2I

    ΑπάντησηΔιαγραφή