Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Επίθεση του ISIS στην Τεχεράνη - 12 νεκροί δεκάδες οι τραυματίες (βίντεο)

Γράφει: Πάνος Πέτρου-Δαμουλιάνος

Συνεχίζεται η έκρυθμη κατάσταση στο Ιράν καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sputnik ένας από τους δράστες της επίθεσης στο Κοινοβούλιο της χώρας ανατινάχθηκε μέσα στον χώρο.

Είχε προηγηθεί, όπως είχαμε  αναφέρει στο Pronews  διπλή επίθεση ενόπλων: Η πρώτη στο κοινοβούλιο της χώρας και η δεύτερη στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από το κτίριο της ιρανικής Βουλής.

Οι νεκροί από τα χτυπήματα ανέρχονται πλέον στους 12 και οι τραυματίες στους 39.

Η επίθεση στο κοινοβούλιο σημειώθηκε  στις 13:30 ώρα Ελλάδος και είναι νεκροί και οι τέσσερις τρομοκράτες.

Όσον αφορά την επίθεση στο μαυσωλείο, ο κυβερνήτης της Τεχεράνης ανακοίνωσε λίγο μετά τις 11:30 (ώρα Ελλάδος) ότι ένας από τους δράστες έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, μια γυναίκα αυτοκτόνησε αφού πυροδότησε τα εκρηκτικά με την οποία ήταν ζωσμένη, άλλοι δύο συνελήφθησαν ενώ νεκρός έπεσε από τα πυρά των δραστών και ένας κηπουρός. Νωρίτερα ιρανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι ένας από τους δράστες αυτοκτόνησε με κυάνιο, πληροφορία που πλέον δεν επιβεβαιώνεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου