Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Είκοσι μαχητές του PKK νεκροί μετά από επιδρομές των τουρκικών δυνάμεων στο Βόρειο Ιράκ


Aεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας σε τρεις ξεχωριστές επιδρομές, έπληξαν στόχους στην τουρκική επαρχία Βαν (νοτιοανατολικά) στα σύνορα με το Ιράν και στις επαρχίες του Ιράκ, Ζαπ και Χακούρκ. Κάποιοι από τους κούρδους αντάρτες, σύμφωνα με εκτιμήσεις του τουρκικού στρατού, προετοίμαζαν μια επίθεση.

Δεκαέξι μαχητές σκοτώθηκαν, ένα φυλάκιο και ένα υλικοτεχνικό κέντρο καταστράφηκαν σε δύο διαφορετικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο Ιράκ.

Τέσσερις ακόμη μαχητές σκοτώθηκαν στις επιδρομές στην επαρχία Βαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ έχουν συνάψει στρατιωτική συνθήκη και έχουν εξοπλίσει με σύγχρονα όπλα του Κούρδους της Συρία, ενώ Αμερικανοί κομάντος μάχονται μαζί με τους Κούρδους μαχητές για την απελευθέρωση της πόλης Ράκκα στη Συρία, από το Ισλαμικό Κράτος, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Άγκυρας.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγα 25ωρα μετά την ανακοίνωση της κουρδικής μειονότητας στο Ιράκ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου