Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ιράκ: Καμικάζι αυτοκτονίας ανατινάχθηκε και σκότωσε 14 ανθρώπους


Καμικάζι ανατινάχθηκε μέσα σε καταυλισμό εκτοπισμένων στη δυτική επαρχία Αλ-'Ανμπαρ του Ιράκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άνθρωποι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας και έναν γιατρό.

Στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμό που βρίσκεται δυτικά του Ραμάντι, της πρωτεύουσας της επαρχίας Αλ-'Ανμπαρ, τραυματίστηκαν επίσης 13 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα θύματα στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες και παιδιά. Δύο μέλη των δυνάμεων ασφαλείας επίσης σκοτώθηκαν, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. Ωστόσο ο επιχειρησιακός τρόπος παραπέμπει στο Ισλαμικό Κράτος, το οποίο συνεχίζει να ελέγχει περιοχές της τεράστιας επαρχίας Αλ-'Ανμπαρ που συνορεύει με τη Συρία, την Ιορδανία και τη Σαουδική Αραβία.


Το ΙΚ κατέλαβε το 2014 τεράστιες περιοχές βορείως και δυτικά της Βαγδάτης, αλλά οι ιρακινές δυνάμεις, υποστηριζόμενες από τον διεθνή συνασπισμό που τελεί υπό αμερικανική διοίκηση, ανέκτησαν έκτοτε μεγάλο μέρος των χαμένων εδαφών.

Ουσιαστικά ηττημένο στη Μοσούλη που ήταν το τελευταίο μεγάλο αστικό προπύργιό του, το ΙΚ καταφέρνει ωστόσο να χτυπά μέσα σε περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων και να αναλαμβάνει την ευθύνη πολλών επιθέσεων τους τελευταίους μήνες στη χώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου