Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Γ.Αμανατίδης: Η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα εποχή


«Περνάμε σε μία νέα περίοδο» για την ελληνική οικονομία τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε ότι «η χώρα έχει ανάγκη από κόμματα που έχουν λύσεις για τα προβλήματα».

Ερωτηθείς για την επιτυχή ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ο κ. Αμανατίδης άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση της, εξηγώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία επιμένει σε μια γραμμή, που ουσιαστικά την οδηγεί σε αδιέξοδο», υπερασπιζόμενη ένα «success story» που αποδείχθηκε «πολιτική αποτυχία».

Αναφορικά με τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης ο υφυπουργός Εξωτερικών επισήμανε πως «έχουμε ένα στοίχημα αυτή τη στιγμή. Το στοίχημα είναι ότι η απόφαση αυτή (του Eurogroup) σου δίνει έναν καθαρό δρόμο για έξοδο από το πρόγραμμα, έξοδο στις αγορές σε πραγματικούς όρους όμως και βιώσιμη», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια της κυβέρνησης για προσέλκυση επενδύσεων, προσπάθεια την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί «να φρενάρει».


Κληθείς να σχολιάσει το προσκλητήριο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα προς τις προοδευτικές δυνάμεις, όπως και την κατηγορηματική άρνηση της κ. Γεννηματά, ο κ. Αμανατίδης προεξόφλησε ότι «αυτή είναι μια συζήτηση που θα γίνει στο μέλλον», ενώ υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού έλαβε χώρα κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας αιτιάσεις περί αναζήτησης κοινοβουλευτικών συμμαχιών.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, όσο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχουν δώσει απαντήσεις στη Βουλή, ερωτώμενος για την υπόθεση του Noor 1, εκτιμώντας ότι αυτού του είδους η πολιτική έχει «κοντά ποδάρια».

Στον αντίποδα, ο κ. Αμανατίδης ευχήθηκε να διεξαχθεί μια «μάχη επιχειρημάτων» στην αυριανή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, για την πορεία της οποίας εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου