Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Δήλωση του 15χρονου γιου του Μπ. Άσαντ: «Ο κόσμος δεν βλέπει τι συμβαίνει στη Συρία και τι είναι ο πατέρας μου»


Ο έφηβος γιος του Μπασάρ αλ Ασαντ δήλωσε ότι ο κόσμος είναι «τυφλός» απέναντι στον πραγματικό χαρακτήρα του πατέρα του και στην κατάσταση στη Συρία.  

Ο Χαφέζ Ασαντ τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει την κατάσταση στη χώρα του. Ο 15χρονος μίλησε στην εφημερίδα Globo, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ως μέλος της αποστολής της Συρία στη Μαθηματική Ολυμπιάδα.

«Ξέρω τι άνθρωπος είναι ο πατέρας μου. Οι άνθρωποι λένε πολλά πράγματα. Πολλοί είναι τυφλοί. Αυτά που λένε δεν είναι αλήθεια», δήλωσε ο 15χρονος. «Ζω και βλέπω τη φρίκη που συμβαίνει στη χώρα μου. Ο λαός και η κυβέρνηση είναι ενωμένοι απέναντι στους εισβολείς που καταλαμβάνουν τη χώρα», πρόσθεσε.  

Όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον πόλεμο, ο γιος του προέδρου της Συρίας τόνισε ότι δεν πρόκειται για εμφύλιο.

«Είμαι πολίτης της Συρίας όπως όλοι οι άλλοι. Η ελπίδα δεν χάθηκε ποτέ στη χώρα μου. Δεν είναι εμφύλιος πόλεμος. Είναι άνθρωποι που παίρνουν τα σπίτια μας. Είναι ένας πόλεμος ενάντια στον λαό», απάντησε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου