Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Κρήτη: Συνελήφθη Βούλγαρος διαρρήκτης - Τον έψαχναν οι Αρχές της πατρίδας του


Σε σπίτι φίλων του στο Ηράκλειο είχε βρει καταφύγιο τους τελευταίους μήνες ένας  33χρονος Βούλγαρος, που το είχε σκάσει από την πατρίδα του πριν από τρεις μήνες για να αποφύγει την σύλληψη. Τον βρήκαν, όμως, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της Βουλγαρίας στις 27 Απριλίου, όταν τον ταυτοποίησαν ως δράστη μιας σειράς διαρρήξεων σε σπίτια. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει στην Ελλάδα, αλλά ένας τυπικός έλεγχος που του έγινε απέδειξε ότι διωκόταν και συνελήφθη. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του στην πατρίδα του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου