Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ηγουμενίτσα: Κατασχέθηκαν περίπου 200 κιλά ινδικής κάνναβης


Κατασχέθηκαν το μεσημέρι, από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, περίπου 200 κιλά ινδικής κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν 3 Αλβανοί, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του 'Αγίου Βλασίου Θεσπρωτίας, κοντά στον ποταμό Καλαμά, επιμελώς κρυμμένα τα ναρκωτικά και τους 3 Αλβανούς, ηλικίας 25, 26 και 19 ετών, να επιτηρούν τον χώρο.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάσχεσαν το χασίς που ήταν τοποθετημένο μέσα σε μεγάλους σάκους και προχώρησαν στην σύλληψη των τριών νεαρών Αλβανών.

Ηγουμενίτσα: Κατασχέθηκαν περίπου 200 κιλά ινδικής κάνναβης  0 0 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 0   0   0 Google + 0   Κατασχέθηκαν το μεσημέρι, από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, περίπου 200 κιλά ινδικής κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν 3 Αλβανοί, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του 'Αγίου Βλασίου Θεσπρωτίας, κοντά στον ποταμό Καλαμά, επιμελώς κρυμμένα τα ναρκωτικά και τους 3 Αλβανούς, ηλικίας 25, 26 και 19 ετών, να επιτηρούν τον χώρο. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάσχεσαν το χασίς που ήταν τοποθετημένο μέσα σε μεγάλους σάκους και προχώρησαν στην σύλληψη των τριών νεαρών Αλβανών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου