Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Εμπορικός Σύλλογος Χανιών: «Να μην ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή»


Κάλεσμα στα μέλη του Να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά στις 16 Ιουλίου, πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων απηύθυνε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Με αφορμή την έναρξη τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου, των θερινών εκπτώσεων ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης καλεί με ανακοίνωσή του τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις αγορές τους τις τοπικές επιχειρήσεις, επισημαίνοντας ότι τα προσφερόμενα είδη θα είναι υψηλής ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές. Παράλληλα, υπενθυμίζει στα μέλη του τη νομοθεσία που διέπει τις εμπορικές επιχειρήσεις κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Εμπορικός Σύλλογος Χανιών: «Να μην ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή»  1 0 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 1   0   0 Google + 0   Κάλεσμα στα μέλη του Να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά στις 16 Ιουλίου, πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων απηύθυνε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων. Με αφορμή την έναρξη τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου, των θερινών εκπτώσεων ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης καλεί με ανακοίνωσή του τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις αγορές τους τις τοπικές επιχειρήσεις, επισημαίνοντας ότι τα προσφερόμενα είδη θα είναι υψηλής ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές. Παράλληλα, υπενθυμίζει στα μέλη του τη νομοθεσία που διέπει τις εμπορικές επιχειρήσεις κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου