Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Κ. Μητσοτάκης: «Η χώρα δεσμεύτηκε να λάβει μέτρα για το 2019 και το 2020 που πριν έναν χρόνο κανείς δεν μας ζητούσε»


«Γιατί τονίζω ότι η καθυστέρηση έχει κόστος; Διότι το βιώνουν οι πολίτες και διότι δεσμευθήκαμε να λάβουμε μέτρα για το 2019 και το 2020 τα οποία πριν έναν χρόνο κανείς δεν μας ζητούσε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star αναφερόμενος στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους πιστωτές.

«Κερδίσαμε την ολοκλήρωση, την τελευταία στιγμή, της αξιολόγησης κάτι που μας βγάζει από το να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζοντας ότι το τέλος της εκκρεμότητας θα σταματήσει την επιδείνωση των θεμελιωδών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας

Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε μέτρα 5,2 δισ.

«Τον Ιανουάριο ο πρωθυπουργός έλεγε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα και δέχτηκε μέτρα 5,2 δισ.» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ αναδεικνύοντας την αμφίσημη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τη διγλωσσία με την οποία αντιμετώπισε τη νέα φοροκαταιγίδα, αφού τη μια ο Αλέξης Τσίπρας  διαβεβαίωνε ότι δεν θα συμφωνήσει σε προνομοθέτηση μέτρων και την άλλη πανηγύριζε όταν οι βουλευτές του ψήφιζαν τα νέα μέτρα με το επιχείρημα ότι ανοίγει ο δρόμος για την υπέρβαση της κρίσης. 

«Ένας λόγος που διαμορφώνεται κάπως πιο θετικό κλίμα είναι ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση που θα είναι πιο φιλική στις επενδύσεις και θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από διαρθρωτικές αλλαγές όχι γιατί μας τις επιβάλλει η κυβέρνηση αλλά γιατί απαιτούνται» εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλίτευσε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, που δεν χάνουν ευκαιρία να λένε ότι δεν πιστεύουν τα μέτρα που ψηφίζουν προσθέτοντας ότι διαφωνούν με την πολιτική που ακολουθούν.

«Δεν είναι κανείς που θεωρεί ότι η κυβέρνηση πιστεύει σε αυτές τις αλλαγές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Πιστεύω στη δύναμη της υγιούς επιχειρηματικότητα επειδή η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να κάνει θαύματα εάν αρθεί η υπερφορολόγηση« συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε: «Έχετε καμία αμφιβολία ότι στον τομέα της υγείας δεν υπάρχει περιθώριο για εξορθολογισμό των δαπανών στο πεδίο των προμηθειών;».

Η δέσμευση για πρωτογενή πλεονάσματα

Αναφερόμενος στα κολοσσιαία πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% που η κυβέρνηση συμφώνησε να επιτυγχάνει μέχρι το 2022, ποσοστό που ο κ. Τσίπρας δέχθηκε να διαμορφωθεί στο 2% μέχρι και το έτος 2060 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήτα ξεκάθαρος. «Είναι μια δέσμευση υπερβολική και μια δέσμευση που δεν επιτρέπει να μειώσουμε φόρους» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Για να μπορέσουμε να περικόψουμε φόρους θα περικόψουμε δαπάνες» δεσμεύτηκε ο κ. Μητσοτάκης.

Εις ό,τι αφορά το θέμα των συμβασιούχων σημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα δεχθεί τη συνέχιση του σημερινού καθεστώτος. «Με τη σύμβαση ορισμένου χρόνου δεν στοιχειοθετείται δυνατότητα μονιμοποίησης» όπως είπε.

Είναι δουλειά του Καμμένου να παίρνει τηλέφωνο έναν ισοβίτη;

«Είναι αδιανόητο για μια Δημοκρατία υπουργός της κυβέρνησης να παίρνει τηλέφωνο έναν ισοβίτη» είπε ο κ.Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Μα είναι δυνατόν; Επικοινωνεί και με άλλους ισοβίτες ο κ. Καμμένος; Είναι δουλειά του να συνομιλεί με φυλακισμένους;».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι «η ΝΔ θα καταθέσει αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να ερευνηθεί τι έχει γίνει με την υπόθεση αυτή». 
«Όλες οι πτυχές της υπόθεσης του Noor-1, όλα στο φως» είπε χαρακτηριστικά.

«Στα ζητήματα νόμου και τάξης δεν χωρά καμία έκπτωση. ο ασφαλής πολίτης είναι ελεύθερος πολίτης» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην υπόθεση των Εξαρχείων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου