Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

30χρονος Αλβανός συνελήφθη για λαθραίο καπνό στην Καστοριά


Είχε για τα καλά… λερωμένη τη φωλιά του ένας 30χρονος Αλβανός που θεωρήθηκε ύποπτος από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν εντοπίστηκε να κινείται σε μια περιοχή της Καστοριάς και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο.

Αφ’ ενός στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία, η οποία περιείχε αδασμολόγητο καπνό βάρους 930 γραμμαρίων που κατασχέθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του Δημοσίου. Αφ’ ετέρου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις!

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος είχε καταδικαστεί δυο φορές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και διέταξε να κρατηθεί, εκτός κι αν εξαγοράσει την ποινή του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου