Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ερντογάν: «Στόχος της Τουρκίας είναι να τερματίσει την εξάρτησή της από ξένες αμυντικές βιομηχανίες μέχρι το 2023»


Στο μέλλον της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και την πρόθεση της Αγκυρας να κατασκευάσει το δικό της αεροπλανοφόρο αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του κατά την τελετή καθέλκυσης της κορβέτας Kinaliada στην Τούζλα.

«Η ραχοκοκαλιά των σχεδίων μας πρέπει να εδράζεται σε εθνικές ευκαιρίες. Εάν χρειαστεί πρέπει να κάνουμε θυσίες στο θέμα του χρόνου και κόστους. Εάν δεν το είχαμε κάνει τα τελευταία 15 χρόνια δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε διασυνοριακές επιχειρήσεις ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις λόγω των μυστικών εμπάργκο που εφαρμόζονταν σε βάρος της χώρας μας» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ερντογάν στο πλαίσιο «βάπτισης» της κορβέτας τουρκική κατασκευής «Kınalıada».

«Στόχος της Τουρκίας είναι να τερματίσει την εξάρτησή της από ξένες αμυντικές βιομηχανίες μέχρι το 2023. Έχουμε 14 προγράμματα που έχουν ολοκληρωθεί και έχουμε άλλα 10 που σχεδιάζονται», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος που σύμφωνα με την Yeni Safak υποσχέθηκε να χτίσει η Τουρκία το δικό της αεροπλανοφόρο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου