Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης για 34 πρώην υπαλλήλους της TRT για σχέσεις με τον Φ. Γκιουλέν


Σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ της Τουρκίας εκδόθηκαν σήμερα εντάλματα σύλληψης σε βάρος 34 πρώην μελών του προσωπικού του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου TRT στο πλαίσιο έρευνας με στόχο υποστηρικτές του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.

Οι 34 είναι ύποπτοι επειδή χρησιμοποιούσαν το ByLock, μια εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που η κυβέρνηση υποστηρίζει πως χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί του Γκιουλέν, ο οποίος έχει την έδρα του στις ΗΠΑ, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Προηγουμένως είχαν απολυθεί κατηγορούμενοι για σχέσεις με τους πραξικοπηματίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.


Σε άλλη επιχείρηση, η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση νωρίς σήμερα το πρωί 14 υπαξιωματικούς σε έξι επαρχίες στο πλαίσιο έρευνας για την απόπειρα πραξικοπήματος, μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.

Περίπου 50.000 άνθρωποι έχουν προφυλακισθεί εν αναμονή της δίκης τους και περισσότεροι από 150.000 εργαζόμενοι του δημοσίου, περιλαμβανομένων εκπαιδευτικών, δικαστών και στρατιωτικών, έχουν απολυθεί στο πλαίσιο της καταστολής υπό καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε λίγο μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου