Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Στην «κατάψυξη» η αξιολόγηση Δημοσίου: Κανένα υπουργείο δεν έχει παραδώσει λίστα


Οι προϊστάμενοι δεν παραλαμβάνουν τις λίστες κανένα υπουργείο πλην του Τουρισμού δεν έχει παραδώσει λίστα...

Μπλοκάρει το νέο σύστημα για την αξιολόγηση στο Δημόσιο καθώς προκύπτουν πολλά προβλήματα στη διαδικασία σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής». Ως αποτέλεσμα, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζητεί πλέον εναλλακτικούς τρόπους για τη διενέργεια και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Η διαδικασία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο, βάσει του Μνημονίου, με αποτέλεσμα πλέον να είναι όλα στον αέρα με τα υπουργεία και τους φορείς να μην έχουν παραδώσει τις αναφορές, πλην του υπουργείου Τουρισμού που έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία. 


Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τόσο η απροθυμία των υπαλλήλων αλλά η άρνηση των προϊσταμένων να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα.

Λόγω του αδιεξόδου, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζητά εναλλακτικές λύσεις, ενδεχομένως και «κίνητρα» σε υπαλλήλους και προϊσταμένους ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Τα κίνητρα θα σχετίζονται με προαγωγές ή μοριοδότηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου