Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Παγκράτι: Συνελήφθη Αλβανός για εμπόριο ναρκωτικών


Οι αρχές εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στο διαμέρισμά του στον Νέο Κόσμο.

Ένας 35χρονος Αλβανός συνελήφθη, στο Παγκράτι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ανεύρεσης ποσότητας ναρκωτικών σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του ενοίκου, διαπιστώθηκε η εγκληματική του δράση και συνελήφθη.


Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε ταυτοποιήθηκαν επιπλέον τέσσερις συνεργοί του, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους έξι κιλών, καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου