Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Οι Κούρδοι της βόρειας Συρίας εξήγγειλαν επίθεση κατά του τουρκικού Στρατού κατοχής!


Το κουρδικό κόμμα PYD εξήγγειλε αντεπίθεση και εκδίωξη των τουρκικών δυνάμεων από τη βόρεια Συρία στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

Το κουρδικό σοσιαλιστικό κόμμα PYD, που έχει τη διακυβέρνηση των κουρδικών εδαφών στη βόρεια Συρία, είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, κυρίως συνιστώσα με τον ένοπλο βραχίονά του, τις YPG, στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και συμμετέχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, διακήρυξε ότι θα εκδιώξει τους Τούρκους κατακτητές και τους ισλαμιστές μισθοφόρους τους από τα εδάφη που έχουν καταλάβει στη βορειοδυτική Συρία, δυτικά του Ευφράτη, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Η απάντηση του PYD έρχεται αφού έγινε γνωστό από την Τουρκία ότι σχεδιάζει να επιτεθεί στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.


«Εμείς, το γενικό συμβούλιο του PYD, καταδικάζουμε και αποκηρύσσουμε τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσε η τουρκική κατοχή και οι μισθοφορικές δυνάμεις της σε περιοχές της Εφρίν και της Αλ Σάχμπα (βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού) και θεωρούμε ότι αυτή η επίθεση στρέφεται ενάντια σε όλο τον κουρδικό και συριακό λαό», αναφέρει το PYD σε ανακοίνωσή του.

«Διαβεβαιώνουμε τον λαό μας στη Ροζάβα και στη βόρεια Συρία ότι δεν θα κάνουμε οικονομία προσπαθειών μέχρι η τουρκική κατοχή αποτύχει και εκδιωχθεί από όλες τις περιοχές που έχει καταλάβει», αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του PYD.

To PYD κάλεσε σε ενότητα όλα τα κόμματα της Συρίας, συριακά και κουρδικά, για να εκδιωχθούν οι Τούρκοι από το συριακό έδαφος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου