Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Γάζα: Δεκάδες τραυματίες από συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων


Δεκάδες Παλαιστινίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από συγκρούσεις διαδηλωτών με Ισραηλινούς αστυνομικούς και στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι περισσότεροι τραυματίες μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα, καθώς οι Ισραηλινοί προέβησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και άλλων χημικών. Ανάμεσα στους ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν και δύο νοσηλευτές, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε τα επεισόδια και τη χρήση δακρυγόνων, κάνοντας λόγο για μαζική επίθεση Παλαιστινίων εναντίον ενστόλων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου