Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Νέες δεσμεύσεις Μέρκελ: Ασφάλεια, οικονομία και λύση στην ανεργία το τρίπτυχο του νέου προγράμματός της


Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ δεσμεύθηκαν  να βάλουν τέλος στην ανεργία και υποσχέθηκαν περισσότερη αστυνόμευση, νέες κατοικίες και αυξημένη στήριξη για τις οικογένειες εντός οκτώ ετών. 

Με τις δεσμεύσεις αυτές παρουσίασαν το πρόγραμμά τους για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, στις οποίες η Μέρκελ θα επιδιώξει μια τέταρτη θητεία στην καγκελαρία.

Με τη γερμανική οικονομία – τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη – να καταγράφει ισχυρή ανάπτυξη, οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Μέρκελ και το αδελφό τους κόμμα στη Βαυαρία, η Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU), έχουν διαβεβαιώσει τους ψηφοφόρους ότι δεν θα αυξήσουν τους φόρους και θα προχωρήσουν σε περισσότερες επενδύσεις.


Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, CDU και CSU διατηρούν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) αλλά και πάλι θα χρειαστεί να συμμαχήσουν με άλλο κόμμα για να κυβερνήσουν.

Σήμερα προσέθεσαν στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις το στόχο της πλήρους απασχόλησης, την οποία προσδιορίζουν ως ποσοστό ανεργίας κάτω του 3%, έως το 2025.

«Νομίζω ότι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό», δήλωσε η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον ηγέτη της CSU Χορστ Ζεεχόφερ για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα, στο οποίο έδωσαν τον τίτλο «Ευημερία και Ασφάλεια για Όλους». Το ποσοστό της ανεργίας στη Γερμανία είναι σήμερα στο 5,5% και το επίπεδο του 3% έχει να καταγραφεί στη Γερμανία από τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Τα δύο συμμαχικά κόμματα θέλουν επίσης να προσφέρουν 1,5 εκατ. κατοικίες κατά τη διάρκεια της επόμενης κοινοβουλευτικής θητείας και να διευρύνουν το ευρυζωνικό δίκτυο της Γερμανίας.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική, η Μέρκελ δήλωσε ότι θέλουν ένα «σχέδιο Μάρσαλ» για την Αφρική. Παράλληλα, δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τη νέα γαλλική κυβέρνηση για να αναπτύξουν την ευρωζώνη βήμα-βήμα, αλλά είναι αντίθετοι στην αμοιβαιοποίηση των χρεών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου