Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας θέλει συμφωνία με τη Βρετανία για το Γιβλατάρ


Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη, την βεβαιότητά του για την επίτευξη μιας αποδεκτής συμφωνίας με την Βρετανία για το μέλλον του Γιβραλτάρ, του βρετανικού θύλακα στο νότιο άκρο της Ισπανίας, που κατέλαβε η Βρετανία το 1704, και η Ισπανία θέλει πίσω.Το μέλλον του Γιβραλτάρ και των 30.000 κατοίκων του "Βράχου", αναμένεται να αποτελέσει μείζον σημείο τριβής στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μιλώντας στους βουλευτές των δύο σωμάτων του βρετανικού κοινοβουλίου, στη Βουλή των Λόρδων και τη Βουλή των Κοινοτήτων, κατά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Βρετανία, ο Φελίπε τόνισε ότι και οι δύο χώρες έχουν υπερβεί «εχθρότητες και διαμάχες» στο παρελθόν.
«Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη στο ζήτημα του Γιβραλτάρ και είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τον αναγκαίο διάλογο και προσπάθεια, οι δύο κυβερνήσεις μας θα μπορέσουν να εργαστούν προς αποδεκτούς διακανονισμούς για όλους όσους εμπλέκονται», δήλωσε.
Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία και νωρίτερα συναντήθηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου