Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ρωσία: «Το Ναυτικό μας προστατεύει τον κόσμο από την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ»


Σε ένα έγγραφο που έχει τίτλο «Θεμελιώδη Στοιχεία της Κρατικής Ναυτικής Πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας», το οποίο εγκρίθηκε από τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν,  αναφέρεται στην «έννοια της παγκόσμιας επίθεσης των ΗΠΑ, η οποία αποτελεί απειλή για τη διεθνή ασφάλεια και συγχρόνως για την ασφάλεια της Ρωσίας».

Το έγγραφο αναφέρει, επίσης, ότι το ρωσικό ναυτικό είναι ένα από τα σημαντικότερα και αποτελεσματικά μέσα “στρατηγικής συγκράτησης”, όπως αναφέρει το πρακτορείο ‘Tass’.

Επιπλέον, το έγγραφο ορίζει τη θαλάσσια πολιτική  της Ρωσίας μέχρι το 2030 και τονίζει το ρόλο που έχουν οι ένοπλες δυνάμεις στον αγώνα για την κυριαρχία στους ωκεανούς και γενικότερα στη θάλασσα.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στην «έννοια της απειλής αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως μια νέα απειλή για τη διεθνή ασφάλεια και συγχρόνως μια νέα πρόκληση για την  στρατιωτική ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας». 
Σύμφωνα με το έγγραφο, το Ρωσικό Ναυτικό πρέπει να αποτελεί «ένα από τα πλέον αποτελεσματικά μέσα στρατηγικής συγκράτησης, ως μέρος της πρόληψης στις παγκόσμιες επιπτώσεις».
Αυτό δηλώνει τον συνεχή αγώνα ανταγωνισμού των δύο υπερδυνάμεων στο πεδίο ελέγχου των θαλασσών και των επιπτώσεων που έχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

(rts.rs)
http://www.echedoros-a.gr/2017/07/blog-post_356.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου