Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Η Γερμανία περιορίζει τις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία


Η «νέα κατεύθυνση» της πολιτικής πορείας του Βερολίνου προς την Άγκυρα, ανακοινώθηκε με σαφήνεια πριν από μία ημέρα από τον υπουργό Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκράμπριελ.


Την Πέμπτη το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προειδοποίησε τους Γερμανούς για την επιδείνωση της κατάστασης  στην Τουρκία και τους κινδύνους που συντρέχουν σε ταξίδια στη χώρα αυτή.


Ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας ανακοίνωσε, επίσης, συμβουλευτικό οδηγό σε εταιρείες που σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Τουρκία, ενώ σήμερα, Παρασκευή, με νέα παρέμβασή του το Υπουργείο Εξωτερικών αμφισβήτησε τις προμήθειες όπλων προς την Άγκυρα, σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα «Die Welt».


«Οι αιτήσεις για τις εξαγωγές όπλων επί του παρόντος ελέγχονται», αποκάλυψε εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας.


Σύμφωνα, εξάλλου, με την εφημερίδα ‘Bild’ που αναφέρεται  σε πηγές της, η υλοποίηση των εξαγωγών όπλων προς την Τουρκία αναβάλλεται προσωρινά.


Ο υπουργός Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ανακοίνωσε την Πέμπτη την αλλαγή της πολιτικής έναντι της Τουρκίας,  που καλύπτει όλους τους τομείς «καθώς και της πολιτικής εξαγωγών όπλων προς την Τουρκία».


Μέχρι σήμερα, οι εξαγωγές γερμανικών όπλων προς την Τουρκία, χώρα –εταίρο στο ΝΑΤΟ, δεν είχαν κανέναν περιορισμό.


Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Βερολίνου εξήγησε ότι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εκδίδει άδειες «αρκετά διαφοροποιημένες και έπειτα από προσεκτική εξέταση», όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr/2017/07/blog-post_642.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου