Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ν. Αναστασιάδης: «Δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κύπρου»


Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Κύπριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τόνισε ότι «ούτε ασκούνται πιέσεις, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς αν ασκούνται πιέσεις και εάν γίνονται σκέψεις για αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε πως «ούτε ασκούνται, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή».


Διερωτήθηκε "τί σχέση έχουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ευθύνη της Τουρκίας που οδήγησε στο ναυάγιο. Θα μιλήσω τη Δευτέρα", σημείωσε.

Σε παρατήρηση πως η Τουρκία διατείνεται ότι έχει σχέδιο Β` για το Κυπριακό, και ερωτηθείς αν και η Ελληνική πλευρά έχει σχέδιο Β`, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επανέλαβε πως θα μιλήσει τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο και ακολούθως τον κυπριακό λαό για όλα όσα έγιναν στο Κραν Μοντανά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου