Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τις προοπτικές ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας υποβάθμισε το ΔΝΤ


Τις προοπτικές ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας υποβάθμισε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το Ταμείο προβλέπει πλέον ανάπτυξη μόλις 2,1% για την αμερικανική οικονομία από το 2,3% προηγουμένως, ενώ υποβάθμισε και την ανάπτυξη για το 2018 στο 2,1% από το 2,5%.

Μάλιστα, παρόμοιες υποβαθμίσεις έχουν γίνει μόνο σε δύο αναδυόμενες οικονομίες, που αντιμετωπίζουν πολιτικές κρίσεις, την Βραζιλία και τη Νότιο Αφρική.

«Ο βασικός παράγοντας πίσω από την υποβάθμιση, ειδικά για το 2018, είναι η υπόθεση ότι η δημοσιονομική πολιτική θα είναι λιγότερο επεκτακτική απ' ότι υπολογίζαμε, δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με τη φύση των μεταρρυθμίσεων» ανέφερε το Ταμείο σε ανακοίνωσή του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου