Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Την έρευνα για τυχόν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Μοσούλη ζητά η Ά. Μέρκελ


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ κάλεσε σήμερα τον πρωθυπουργό του Ιράκ Χάιντερ αλ Αμπάντι να δώσει εντολή να διεξαχθεί έρευνα για τις καταγγελθείσες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων για να αποσπαστεί η πόλη της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Η Μέρκελ τηλεφώνησε στον Αμπάντι για να τον συγχαρεί μετά την κατίσχυση των ιρακινών δυνάμεων οι οποίες διεξήγαγαν την επιχείρηση με την υποστήριξη των ΗΠΑ, εξέλιξη την οποία χαρακτήρισε ένα «μεγάλο βήμα μπροστά στον αγώνα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους», όπως ανέφερε σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η γερμανίδα καγκελάριος προέτρεψε ωστόσο τον Αμπάντι να δώσει εντολή να γίνει έρευνα για τους ισχυρισμούς περί παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις επιχειρήσεις στη Μοσούλη, πρόσθεσε ο Ζάιμπερτ.


«Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτού του είδους πρέπει να αποτραπούν στο μέλλον», σημείωσε ο Ζάιμπερτ.

Σε έκθεσή της που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα η Διεθνής Αμνηστία τόνισε ότι οι τακτικές που χρησιμοποίησαν οι ιρακινές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία της Ουάσινγκτον παραβίασαν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και ενδέχεται να ισοδυναμούν με εγκλήματα πολέμου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου