Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ντ. Τραμπ σε γερουσιαστές: «Δεν ... θα φύγετε με άδεια αν δεν ακυρώσετε το Obamacare»


Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε εκ νέου σήμερα τους γερουσιαστές του κόμματός του να διευθετήσουν τις διαφορές τους και να περάσουν ένα νομοσχέδιο για την κοινωνική ασφάλιση και την περίθαλψη πριν αποχωρήσουν από την Ουάσινγκτον για τη διακοπή των εργασιών του Κογκρέσου, τον Αύγουστο.

Μία ημέρα αφού η πιο πρόσφατη εκδοχή του σχεδίου νόμου για την κατάργηση και την αντικατάσταση του συστήματος που είναι γνωστό ως Obamacare έπεσε θύμα των διχογνωμιών και των αντεγκλήσεων των ρεπουμπλικάνων, που έχουν την πλειοψηφία στη Γερουσία, ο Τραμπ κάλεσε πολλά εξέχοντα στελέχη του GOP σε δείπνο και τους είπε «είμαστε πολύ κοντά».

Ο Τραμπ επέμεινε ότι οι ρεπουμπλικάνοι υπόσχονταν επί επτά χρόνια στους ψηφοφόρους τους ότι θα ακύρωναν και θα αντικαθιστούσαν τον εμβληματικό νόμο του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης και πρόσθεσε ότι είναι καιρός να αναλάβουν δράση.

«Πρέπει να μείνουμε εδώ. Δεν πρέπει να φύγουμε από την πόλη», τόνισε ο Τραμπ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου