Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Συνεχίζονται οι οικονομικές κυρώσεις της Ρωσίας σε Αλβανία και Μαυροβούνιο


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ η Ρωσία θα συνεχίσει τις οικονομικές της κυρώσεις κατά της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου έως το τέλος του 2018.

Η ρωσική κυβέρνηση έλαβε την απόφαση, η οποία υπογράφηκε από τον  Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος  στις 30 Ιουνίου υπέγραψε  έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι οι κυρώσεις θα συνεχισθούν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018.

Η απόφαση αναφέρει ότι «από την 1 Ιανουαρίου ως την 31η Δεκεμβρίου 2018 επεκτείνονται οι απαγορεύσεις εισαγωγών, από τις ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Αλβανία και Μαυροβούνιο.


Υπενθυμίζεται, σημειώνει η αλβανική ραδιοτηλεόραση,  ότι οι δύο βαλκανικές χώρες έχουν επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, υποστηρίζοντας την απόφαση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων.

Συνεχίζονται οι οικονομικές κυρώσεις της Ρωσίας σε Αλβανία και Μαυροβούνιο  14 0 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 14   0   0 Google + 0   Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ η Ρωσία θα συνεχίσει τις οικονομικές της κυρώσεις κατά της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου έως το τέλος του 2018. Η ρωσική κυβέρνηση έλαβε την απόφαση, η οποία υπογράφηκε από τον  Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος  στις 30 Ιουνίου υπέγραψε  έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι οι κυρώσεις θα συνεχισθούν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018. Η απόφαση αναφέρει ότι «από την 1 Ιανουαρίου ως την 31η Δεκεμβρίου 2018 επεκτείνονται οι απαγορεύσεις εισαγωγών, από τις ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Αλβανία και Μαυροβούνιο. Υπενθυμίζεται, σημειώνει η αλβανική ραδιοτηλεόραση,  ότι οι δύο βαλκανικές χώρες έχουν επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, υποστηρίζοντας την απόφαση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου