Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ν. Κοτζιάς: «Σώσαμε τρεις φορές τη διαπραγμάτευση από κατάρρευση»


«Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε σε αυτήν την διαπραγμάτευση», «την σώσαμε τρεις φορές από το να καταρρεύσει. Αλλά αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να στηρίζεται στα δίκαια των ανθρώπων, των κρατών, των λαών και στο Διεθνές Δίκαιο» τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος από τον χώρο της διαπραγμάτευσης.

«Είμαστε σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση» εξήγησε ο κ. Κοτζιάς υπογραμμίζοντας ότι «η ελληνική πλευρά έχει υπερασπιστεί το Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο, έχει υπερασπιστεί το δικαίωμα της Κύπρου να είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος».

Παράλληλα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποσαφήνισε: «Είμαστε ακόμα στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που θα συνεχιστεί και τώρα το βράδυ, στη συνάντηση των επικεφαλής των αντιπροσωπειών και με δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ».

Ν. Κοτζιάς: «Σώσαμε τρεις φορές τη διαπραγμάτευση από κατάρρευση»  53 0 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 53   0   0 Google + 0   «Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε σε αυτήν την διαπραγμάτευση», «την σώσαμε τρεις φορές από το να καταρρεύσει. Αλλά αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να στηρίζεται στα δίκαια των ανθρώπων, των κρατών, των λαών και στο Διεθνές Δίκαιο» τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος από τον χώρο της διαπραγμάτευσης. «Είμαστε σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση» εξήγησε ο κ. Κοτζιάς υπογραμμίζοντας ότι «η ελληνική πλευρά έχει υπερασπιστεί το Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο, έχει υπερασπιστεί το δικαίωμα της Κύπρου να είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος». Παράλληλα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποσαφήνισε: «Είμαστε ακόμα στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που θα συνεχιστεί και τώρα το βράδυ, στη συνάντηση των επικεφαλής των αντιπροσωπειών και με δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου