Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Κουρουμπλής: Το πρώτο «τεστ» για τη χώρα πήγε καλά


«Έπειτα από όλη αυτή την προσπάθεια που σήκωσε στην πλάτη της η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έγινε το πρώτο τεστ και πήγε καλά», όπως δήλωσε για την έξοδο της χώρας στις αγορές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Έκανε παράλληλα έκκληση για ενότητα μπροστά στον εθνικό στόχο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κυβέρνηση και αντιπολίτευση οφείλουν στον ελληνικό λαό να συνυπάρξουν σε ένα καλό κλίμα.»

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, οι δανειστές και οι αγορές αρχίζουν να εμπιστεύονται την Ελλάδα και να αναγνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Επειτα από δυόμισι χρόνια ξαναφτάσαμε εκεί που ήμασταν στο τέλος του 2014.

    Ο ελληνικός λαός, θυμωμένος και απελπισμένος όπως ήταν, έφερε στην κυβέρνηση μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δεν είχαν προετοιμασθεί για τίποτα, όπως αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο.

    Σήμερα, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές.
    Το νέο είναι πράγματι καλό, γιατί σηματοδοτεί ένα βήμα επιστροφής στην κανονικότητα.

    Μην ξεχνάμε, όμως, πού θα βρισκόταν σήμερα η χώρα από ανάπτυξη και αξιοπιστία στις αγορές αν ο κ. Τσίπρας δεν βιαζόταν τόσο να έλθει στην εξουσία και το πόσες δεκάδες δισ. ευρώ μας κόστισαν ο ερασιτεχνισμός και η ανευθυνότητά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή