Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Τραμπ: «Τα πάμε αρκετά καλά με τον Βλ. Πούτιν - Αν η Χίλαρι είχε κερδίσει ο στρατός μας θα αποδεκατιζόταν»


Σε συνέντευξή του στο Christian Broadcasting Network ο 45ος Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε χαριτολογώντας ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα προτιμούσε να είχε κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι η Μόσχα τον βοήθησε να κερδίσει τις εκλογές, χαρακτηρίζοντάς τους παράλογους για, όπως είπε, η Κλίντον θα έκανε τις ΗΠΑ πιο αδύναμες, κάτι που ο Πούτιν πιθανώς επιθυμεί.

Παρόλα αυτά, υποστήριξε ότι τα πάει αρκετά καλά με τον Ρώσο πρόεδρο, «κάτι που πιστεύω ότι είναι καλό».

«Είμαστε η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο και συγκεντρώνουμε ολοένα περισσότερη δύναμη, γιατί είμαι υπέρ του στρατού», είπε ο Τραμπ. «Αν η Χίλαρι είχε κερδίσει, ο στρατός μας θα αποδεκατιζόταν. Η ενέργειά μας θα ήταν πολύ πιο ακριβή. Αυτό δεν του αρέσει του Πούτιν σε εμένα. Και για αυτό λέω, γιατί να με θέλει; Από την πρώτη ημέρα ήθελα ισχυρό στρατό, κάτι που δεν του αρέσει», συμπλήρωσε. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου