Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΥΠΕΞ Αυστρίας: «Η Τουρκία συνεχίζει να απομακρύνεται από την Ευρώπη ολοένα και περισσότερο»


Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, τόνισε ότι «θα συνεχίσω να στηρίζω την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει επιτέλους να λάβει τώρα ξεκάθαρα θέση απέναντί της και να επιδιώξει αντί της ένταξης μια συντεταγμένη συνεργασία μαζί της ως γείτονα».

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς χαιρέτισε επίσης το γεγονός ότι ο Γερμανός ομόλογός του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ «επανεξέτασε την άποψή του για την κατάσταση στην Τουρκία και την αντιμετώπισή της».

«Η σύλληψη ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως ο Γερμανός Πέτερ Στόιντνερ, καθώς επίσης και του τουρκικής καταγωγής Γερμανού δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτσέλ, είναι αυθαίρετες και ιδιαίτερα ανησυχητικές. Η εκτίμησή μου ότι η Τουρκία συνεχίζει να απομακρύνεται από την Ευρώπη επαληθεύεται ολοένα και περισσότερο», τόνισε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών στην γερμανική εφημερίδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου