Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Την πλάτη γυρνούν οι Γερμανοί τουρίστες στον Τ. Ερντογάν


Οι Γερμανοί τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στην Τουρκία λόγω των ακραίων κινήσεων του Τ. Ερντογάν.  

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας "Bild", η πλειοψηφία των Γερμανών τουριστών υιοθετεί μία σκληρή γραμμή έναντι της κυβέρνησης της Άγκυρας αρνούμενη να αφήσει τα χρήματά της στη χώρα όπου κάνει κουμάντο ο Σουλτάνος του Βοσπόρου. 
   
Το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι Γερμανοί ήταν: "Θα θέλατε να κάνετε διακοπές στην Τουρκία με βάση την τρέχουσα πολιτική κατάσταση;". Σχεδόν το ήμισυ των Γερμανών απάντησαν αρνητικά.
   
Δεδομένης της τρέχουσας κρίσης μεταξύ των δύο χωρών, η δημοσκόπηση έδειξε πως ,το 49% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι, επί του παρόντος, δεν θέλει να κάνει τις διακοπές της στην Τουρκία. Το 44% έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στη Τουρκία, TUI, εκατοντάδες Τούρκοι πελάτες του έχουν ήδη ζητήσει - πριν από το σεισμό στην Αλικαρνασσό-να  ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία ή να τις κάνουν κάποια άλλη στιγμή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου