Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μεταφέρει την ένταση πάνω από το Αιγαίο η Τουρκία: Νέο μπαράζ παραβιάσεων


Λίγες ώρες μετά τις προκλητικές δηλώσεις Τσαβούσογλου και το επεισόδιο με το Τουρκικό φορτηγό πλοίο, η Άγκυρα φρόντισε να μεταφέρει ξανά την ένταση πάνω από το Αιγαίο καθώς σημειώθηκε νέο μπαράζ παραβιάσεων του Ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκική πολεμική αεροπορία.  

Συγκεκριμένα, δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235 που συνοδεύονταν από ένα ζεύγοςμαχητικών F-16, προχώρησαν σε 23 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Βορειοανατολικό , Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. 

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική ενώ σημειώθηκε και μια εμπλοκή (αερομαχία).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου