Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Τουρκία: «Σε συνεννόηση και συντονισμό με την Ρωσία η επίθεσή μας κατά του Koύρδων στην Συρία»!


Σε συντονισμό με την Ρωσία θα είναι η τουρκική επιχείρηση στην επαρχία Αφρίν προπύργιο του κουρδικού κόμματοςPYD και του στρατιωτικού του βραχίονα toy YPG αναφέρουν πηγές της τουρκικής κυβέρνησης στο τουρκικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT!.

Τουρκία και Ρωσία, βρίσκονται σε συζητήσεις και για μια κοινή επιχείρηση στην ανατολική Αφρίν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα διαδρόμου ασφαλείας μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ιντλίμπ αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ του TRT.

Στο μεταξύ ο τουρκικός Στρατός βομβάρδισε και σήμερα στόχους του PYD στη Συρία με πυροβόλα και ρουκέτες με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να λέει ότι δε θα διστάσει να πραγματοποιήσει μεγάλης έκτασης επιχείρηση κατά του τρομοκρατικού YPG, όπως χαρακτηρίζει  την κουρδική οργάνωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου