Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Άρτα: Συνελήφθη οπλισμένος Αλβανός που καταζητείτο για ληστεία


O 38χρονος είχε διαπράξει ληστεία στη Θεσσαλονίκη . Στο όχημά του βρέθηκαν δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια.

Τον αναζητούσαν για ληστεία οι αρχές της Θεσσαλονίκης, αλλά εκείνος κυκλοφορούσε με την ησυχία του στην Ήπειρο και μάλιστα οπλισμένος! Ο λόγος για έναν 38χρονο Αλβανό που συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..
Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για να κάνουν έλεγχο, ανακάλυψαν στο εσωτερικό του δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, που προσήχθη στην Ασφάλεια για παράνομη οπλοκατοχή. Εκεί, αποδείχθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της 2ης τακτικής ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για απόπειρα ληστείας από κοινού κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας έδωσε εντολή για την μεταγωγή του ώστε να απολογηθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου