Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;; Ουάσιγκτον: «Τέλος με τις συζητήσεις για τη Βόρεια Κορέα- Η Κίνα γνωρίζει ότι πρέπει να δράσει»

   
«Τέλος με τις συζητήσεις για τη Βόρεια Κορέα. Η Κίνα γνωρίζει ότι πρέπει να δράσει. Η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα πρέπει να αυξήσουν την πίεση. Δεν είναι μονάχα πρόβλημα των ΗΠΑ.

Απαιτείται μια λύση σε διεθνές επίπεδο» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε σήμερα στο Twitter η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Νίκι Χέιλι, αναφερόμενη στην ένταση που έχει προκύψει με επίκεντρο την Πιονγκγιάνγκ.

Η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες μετά την επιβλητική παρέλαση και την παρουσίαση νέων οπλικών συστημάτων από το Πεκίνο, παρουσία του Κινέζου προέδρου Σι Τζιπίνγκ, ο οποίος εμφανίστηκε με στρατιωτική στολή παραλλαγής, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Αμερικανού ομολόγου του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου