Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Συρία: Νέα πλάνα από την ρωσική Αεροπορία - «Σφυροκοπούν» κομβόι οχημάτων του ISIS


Η ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε ένα μεγάλο κομβόι φορτηγών και οχημάτων του ISIS κοντά στην πόλη Uqayribat στην ανατολική ύπαιθρο της Hama.

Τα ρωσικά αεροπλάνα έχουν αυξήσει τον αριθμό των αεροπορικών επιθέσεων στην περιοχή καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει άλλη μια απόπειρα για να ανακαταλάβουν το Uqayribat που βρίσκεται σε έναν σημαντικό δρόμο που συνδέει τη Salamiyah με την αεροπορική βάση T4.

Σύμφωνα με τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις, ο στρατηγός Suheil Al-Hassan, διοικητής των δυνάμεων του Tiger Forces του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA), είχε επισκεφθεί τις πρώτες γραμμές στην ανατολική Hama πριν από την έναρξη της επιχείρησης.

Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτή η ώθηση για τη κατάληψη του Uqayribat μπορεί να είναι πιο καλά προετοιμασμένη και συντονισμένη από τις προηγούμενες προσπάθειες και μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου