Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Σταμάτησαν άλλο ένα φορτίο με χασίς από την Αλβανία


Οι αρχές κάναν έλεγχο στο όχημα και διαπίστωσαν ότι το πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα ήταν γεμάτα με χασίς.

Μέρα- μεσημέρι προσπάθησε να περάσει από το μπλόκο που είχαν στήσει άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας στο ύψος του Κομποτίου, ένας Έλληνας που μετέφερε φορτίο με χασίς με το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στην εθνική οδό Ιωαννίνων– Αντιρρίου.

Στο πλαίσιο ελέγχων που κάνουν καθημερινά οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό ναρκωτικών εισαγόμενων από την Αλβανία, έκαναν σήμα στον 40χρονο οδηγό να σταματήσει και διαπίστωσαν ότι το πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα ήταν ασφυκτικά γεμάτα με χασίς!


Συνολικά, κατασχέθηκαν 62 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 74 κιλών και 475 γραμμαρίων, καθώς και το αυτοκίνητο και ένα κινητό του 40χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου