Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη Αλβανός εγκληματίας που καταζητούταν από την Interpol στην Εύβοια


Η σύλληψη ενός 42χρονου Αλβανού, έπειτα από 13 χρόνια, με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης  έχει σοκάρει το χωριό Νέος Πύργος στη Βόρεια Εύβοια.

Ο 42χρονος τα τελευταία εννέα χρόνια ζούσε ήσυχα με τη γυναίκα του και τα δυο ανήλικα κορίτσια του στο χωριό.

Aστυνομικοί της Γ' Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, τον συνέλαβαν μετά από τυχαίο έλεγχο, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ραδιοαγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η ανθρωποκτονία είχε διαπραχθεί στην Αλβανία το 2001 και ο 42χρονος είχε καταδικαστεί το 2004 σε 16 χρόνια κάθειρξης, για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, καθώς και παράνομη κατασκευή και κατοχή στρατιωτικών όπλων και πυρομαχικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής και ότι αυτός μαζί με τον αδελφό του σκότωσαν έναν συγχωριανό τους, που είχε βιάσει την αδελφή τους.

Οι κάτοικοι του χωριού έκαναν λόγο για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, που ασχολείτο με αγροτικές εργασίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου