Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Την αγορά πυραύλων S-300 από τη Ρωσία εξετάζουν οι Σέρβοι


Η Ρωσία και η Σερβία συζητούν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti, το ενδεχόμενο της αγοράς από μέρους της Σερβίας συστοιχιών πυραύλων αντιαεροπορικής άμυνας τύπου S-300, δήλωσε ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας επί θεμάτων στρατιωτική και τεχνικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάγιεφ.

«Αυτή τη στιγμή οι Σέρβοι εταίροι μας εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αγοράσουν συστοιχίες S-300. Το ζήτημα εξετάζεται» δήλωσε ο Σουγκάγιεφ στους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης που πραγματοποιείται στην Μόσχα, απαντώντας στο ερώτημα, που του τέθηκε, αν επιτεύχθηκε συμφωνία όσον αφορά την αγορά από το Βελιγράδι συστοιχιών S-300.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ra Novosti
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου