Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Βομβαρδισμοί εναντίον του ISIS έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 603 άμαχους


Τουλάχιστον 119 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στους πρόσφατους βομβαρδισμούς του διεθνούς συνασπισμου ο οποίος δρα στο Ιράκ και στη Συρία εναντίον των ισλαμιστών του ISIS,  αριθμός που αυξάνει τον συνολικό απολογισμό των αμάχων που έχουν σκοτωθεί στις αεροπορικές επιδρομές από τα τέλη του 2014 σε τουλάχιστον 613, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του συνασπισμού.

Ο συνασπισμός ολοκλήρωσε τον Μάιο την αποτίμηση 141 αναφορών για τους θανάτους αμάχων από την έναρξη των επιχειρήσεών του εναντίον του ΙΚ στα τέλη του 2014, όπως ανέφερε σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε απόψε.

«Μέχρι σήμερα, στη βάση των διαθέσιμων πληροφοριών, (ο συνασπισμός) εκτιμά (...) σε τουλάχιστον 603 τον αριθμό των αμάχων οι οποίοι έχουν σκοτωθεί ακουσίως από αεροπορικά πλήγματα του συνασπισμού» αφότου ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις του, κατά την ανακοίνωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου